Zoeva // Rose Golden Complete Eye Set

By | 16:05 26 comments
Oké, na wat wikken en wegen heb ik de kwastenset van Zoeva dan toch besteld. Ik heb veel kwasten, maar alles is budget en houdt weinig pigment vast. Ik kreeg van veel meiden te horen dat de kwasten van Zoeva erg goed moeten zijn. Dus ik ben overgehaald en heb de Rose Golden Complete Eye Set besteld! Dit is een nieuwe set speciaal rondom de feestdagen en deze kleuren trekken me gewoon veel meer dan zilver en zwart! Kijk je mee naar deze prachtige set?

Ik gebruikte voornamelijk oogkwasten van de Hema, prima kwasten opzich, zeker voor een beginner. Maar ik wil nu graag wat meer ooglooks laten zien en merkte dat mijn Hema kwasten niet deden wat ik wou, hoe kon het toch dat andere bloggers van die mooie gepigmenteerde ooglooks konden maken en ik niet? Het antwoord bleek heel simpel, ik had gewoon niet de juiste kwasten!
 'Het Zoeva Rose Golden Complete Eye Set is een absolute musthave met 12 prachtige roségouden kwasten die worden geleverd in een Brush Clutch Small (24x12 cm).'
De kwasten zijn netjes verpakt in plastic en om de kwast zelf zit ook nog een extra bescherming.

In het Rose Golden Complete Eye Set vind je de volgende kwasten:

142 Concealer Buffer: met de ronde vorm perfect voor het camoufleren van donkere kringen onder je ogen en zorgt voor een heel mooi egaal en natuurlijk resultaat (synthethisch haar)

224 Luxe Defined Crease: een heel lichte blendingkwast waarmee je (losse en geperste poeder-) oogschaduws in je crease heel mooi kunt vervagen en blenden (mix van natuurlijk en synthetisch haar)
226 Smudger: deze kwast is onmisbaar bij het maken van een mooie smokey eye. Met de Smudger kun je oogschaduw en oogpotlood (bijvoorbeeld langs de wimperrand) heel mooi vervagen en tover je binnen een handomdraai een prachtige smokey eye tevoorschijn (synthethisch haar)

227 Soft Definer: zorgt ervoor dat verschillende kleuren (poeder)oogschaduw(pigmenten) mooi in elkaar overlopen en er geen harde lijnen meer zichtbaar zijn (natuurlijk haar)

228 Crease: een superzacht en fluffy oogschaduwkwastje dat met de ovaalvormige shape heel makkelijk de contouren van het ooglid volgt en is ideaal om (verschillende kleuren) oogschaduw mee te blenden. De kwast geeft een hele mooie zachte finish en is ook heel geschikt voor dames met kleine ogen (natuurlijk haar)

230 Luxe Pencil: dit zachte kwastje is ideaal voor het zetten van een nauwkeurig, strak lijntje langs de wimperlijn, het aanbrengen van oogschaduw in de crease of het accentueren van bepaalde delen van het ooglid. Dankzij de puntige vorm neemt deze kwast veel kleur op en geeft een heel mooi zacht, smokey effect (natuurlijk haar)

231 Petit Crease: de ideale kwast voor het accentueren van de crease en het aanbrengen van accenten op het ooglid (natuurlijk haar)

234 Luxe Smoky Shader: dit zachte, ronde kwastje gemaakt is ideaal voor het maken van een mooie smokey make-up. Met deze kwast kun je heel makkelijk oogschaduw langs de bovenste en onderste wimperrand aanbrengen en zorgt voor een mooi zacht en smokey effect (natuurlijk haar)

237 Detail Shader: deze kwast is met de ronde vorm ideaal voor het aanbrengen van nauwkeurige accenten in bijvoorbeeld de binnenste en/of buitenste ooghoeken. De vorm van deze kwast is ideaal voor dames met hele kleine ogen of zogenaamde hooded eyes (natuurlijk haar)

315 Fine Liner: onmisbaar voor het aanbrengen van creamy of liquid eyeliner of oogschaduw langs de bovenste wimperrand. De kwast heeft een heel smal, spits toelopend puntje waarmee je heel nauwkeurig kunt werken (synthethisch haar)

317 Wing Liner: een smal, schuin afgesneden kwastje waarmee je heel makkelijk en netjes een strak lijntje eyeliner (te gebruiken voor zowel gel, creamy en vloeibare eyeliner) langs je wimperlijn trekt (synthethisch haar)

322 Brow Line: een kort, schuin afgesneden kwastje gemaakt van vegan taklonhaar waarmee je heel makkelijk en mooi je wenkbrauw kunt inkleuren. Dit kwastje is te gebruiken met zowel poeder als creamy producten en is een echte musthave voor mooi vormgegeven wenkbrauwen (synthethisch haar)
 Ongelofelijk hoeveel verschil goede kwasten maken! Het pigment van mijn oogschaduw is hierdoor zo'n stuk beter, ook kan ik door de verschillende kwasten veel preciezer te werk gaan. Hopelijk kan ik hierdoor ook vaker een ooglook laten zien op mijn blog!
 Volgend jaar wil ik gaan voor gezichtskwasten, maar daar red ik me voorlopig nog wel mee. Eerst maar werken met deze prachtige set! Voor meiden die graag met goede en toch nog betaalbare kwasten willen werken zou ik zeker Zoeva aanraden. Zoeva heeft verschillende kwastensets en ook losse kwasten te koop.
Ik heb deze set besteld op www.themakeupspot.nl voor €69,95,- en het was de volgende dag al binnen.

Zijn jullie bekend met Zoeva? En vinden jullie het leuk om wat vaker ooglooks te zien op mijn blog?

26 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ze staan alvast op mijn wishlist voor de kerst! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn echt een pracht plaatje en waarschijnlijk ook nog eens erg fijn in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voila, deze zijn na dit artikel ook op mijn wishlist gezet. Kun je een update zetten na het wassen. Verliezen ze veel haren? Behouden ze hun vorm?...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige set! Goede kwasten maken idd heel veel verschil xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige set is het! Ik wil deze ook graag aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze lijken me echt heel fijn! Ik ben zo benieuwd naar kwasten van Zoeva, heb er al veel goeds over gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een prachtige set zeg, echt heel gaaf. Maar oh zo duur pfoeh!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, ik vind het echt een prachtige set! Jammer dat ie wat prijzig is, anders had ik hem meteen besteld haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een paar jaar geleden heb ik de Zoeva Very Croc set besteld die ik nog steeds dagelijks graag gebruik. Deze set ziet er ook enorm fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik al zoeva kwasten maar deze zijn echt nog een stuk mooier met dat rose goud wauw! wel jammer dat zoeva duurder is geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw!! Wat een prachtige kwastenset!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wauw, jaloers! Deze staat ook zo hoog op mijn wishlist! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het zijn wel echt hele mooie kwasten!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ahh, kwasten van Zoeva staan al een hele tijd op mijn wishlist, al had ik nog niet specifiek nagedacht over welke set ik precies wilde (zoveel keuze!). Deze ziet er in elk geval prachtig uit in dat roségoud en ze lijken me zooo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super mooie kwasten zijn het!
  Liefs, Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik twijfel zo tussen kwasten van Zoeva of van Sigma! De rose goude set ziet er echt prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. prijzig maar een prachtige set zeg! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb zelf ook een aantal kwasten van Zoeva en ik gebruik ze echt heel graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dit zijn zulke prachtige kwasten, dit is zeker iets wat ik MOET aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen