Instadiary //

By | 17:36 8 comments
 Ooglook // Selfie op kerstavond vlak voor het stappen // Mijn ooglook met de kerstdagen // Wat was ik hier bruin, deze foto is van vlak na de zomervakantie // Jeej, mijn nieuwe Lorac Pro 2 palette kwam binnen // We hebben hier nu een Costes, wat een leuke winkel zeg.
 Ach vooruit, nog maar een selfie // Mijn nieuwe MAC MSF uit de Lightness of Being collectie // Zaterdagavond samen met Dikkie Dik film kijken // Mijn make-up stash opruimen, dit is mijn favoriete la, dit zijn nog niet eens alle lipsticks die ik heb, oeps // Framboos-Banaan smoothie // Wet N Wild lipsticks, hier komt nog eens een review van online.

Wil je eerder mijn foto's zien? Volg me dan op Instagram!

8 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ziet er leuk uit, hij ziet er alleen wat versprongen uit of was dat de bedoeling?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's om te zien, wauw je hebt echt veel lipsticks. Ik wil ook nog graag een Lorac Pro palette.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Bij je eerste collage, de foto links onder van jezelf, welk effect zit er op die foto en met welk programma? Vind het echt een mooi effect!

  Liefs, Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben jaloers op hoe mooi jij je kan opmaken. Prachtig die allereerste foto! Costes is een leuke winkel hè - echt een favoriet van mij! :)

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg leuk zeg en jij kan jezelf ook mooi opmaken, die foto's op mijn blog heb ik niet bewerkt alleen de bovenste die in een soort kader zaten op picmonkey liefs

  BeantwoordenVerwijderen