Tag // 35 facts about me

By | 18:17 23 comments
Het is wel weer eens tijd voor een tag! Deze keer een hele persoonlijke met 35 feitjes over mezelf. Ik heb weinig persoonlijke artikelen, dit vooral omdat ik niet wil dat de hele wereld weet wat er in mijn privéleven gebeurt. Het is natuurlijk voor jullie en voor mezelf wel leuk om te weten wie er achter deze blog zit, dus zo nu en dan een persoonlijk artikel is toch wel erg leuk. Hier dus 35 weetjes die jullie misschien nog niet over mij wisten.
 1. Ik ben vernoemd naar mijn oma, haar naam is Iebeltje.
 2. Ik ben enig kind en heb dit eigenlijk nooit echt erg gevonden, wel heb ik veel last (gehad) van de vooroordelen die hier aan vast zitten.
 3. Mijn lipstickcollectie bestaat uit meer dan 100 lipsticks, na 100 durfde ik niet meer verder te tellen.
 4. Ik ben een echt avondmens en heb moeite om s’avonds in slaap te komen, waardoor ik vaak maar 5 of 6 uurtjes slaap.
 5. Ook droom ik altijd extreem veel, ik kan soms meerdere dromen op een nacht hebben en deze onthouden.
 6. Mijn favoriete eten is eigenlijk wel chinees, maar je mag me in de nacht ook wakker maken voor een broodje frikandel mayo, haha!
 7. Ik ben opgegroeid met katten en ben een echt kattenmens, ik heb nu twee katten en ik vind het gewoon zo gezellig, hierdoor kan ik me vaak niet voorstellen dat er mensen zijn die een hekel hebben aan katten.
 8. Ik ben een ontzettende uitsteller, dit tot ergernis van anderen en van mezelf, hierdoor bezorg ik me veel stress. Daar tegenover staat dan weer dat ik beter presteer onder druk.
 9. Nu we het toch over slechte eigenschappen hebben: Ik ben een rommelkont, dit vooral tot ergernis van mijn moeder, ik laat altijd alles liggen en mijn kamer is vaak een bende, hier erger ik me zelf ook aan.
 10. Als kind wilde ik altijd kleuterjuf worden, na mijn opleiding onderwijsassistente weet ik zeker dat ik niet voor de klas wil staan.
 11. Ik kan geen goudvissen verzorgen, ik heb het vaak geprobeerd, maar ze zijn altijd binnen twee weken dood.
 12. Ik ben best wel verslaafd aan Instagram en plaats vaak meerdere foto’s op een dag. Ik volg hier ook best veel mensen mee.
 13. Ik heb een inloopkast en zoveel kleding dat er bijna niks meer bij past.
 14. Hetzelfde met schoenen, ik heb bijna een extra kast nodig hiervoor.
 15. Ik woon nog thuis, maar heb wel mijn eigen plek in een hok naast het huis.
 16. Ik ben pas sinds ongeveer een jaar echt bezig met make-up, eerst was ik een blog begonnen die veel breder was.
 17. Mijn hele stash is dus ook bijna in een jaar verzameld.
 18. Zo ook mijn MAC lipsticks, in januari vorig jaar kocht ik mijn eerste en ik heb er nu 24.
 19. Ik zou heel graag meer van de wereld zien.
 20. Ik heb sinds ik klein ben al een hele grote kinderwens en hoop dat deze ooit vervuld wordt, maar dat mag echt nog wel even duren.
 21. Ik ben altijd in voor een feestje.
 22. Daardoor ben ik ook bang dat ik wat ga missen als ik één keer niet mee ga.
 23. Wat ik echt niet lust zijn paprika’s, ik heb het vaak geprobeerd maar ik vind ze echt heel erg vies.
 24. Nu we het over eten hebben, vroeger lustte ik echt niks, maar nu bijna alles wel.
 25. Ik vind het heerlijk om alleen of met vriendinnen een heerlijke romantische zwijmelfilm te kijken.
 26. Als ik douche dan luister ik naar muziek op mijn telefoon.
 27. Ik heb vijf keer af moeten rijden, mijn theorie had ik daarentegen wel in één keer. Nu rijd ik al dik 4 jaar bijna dagelijks in mijn nieuwe Lancia Ypsilon.
 28. Nog niet zo lang geleden heb ik een auto ongeluk gehad en mijn eerste auto, een Ford Ka, in prak gereden, het was een kettingbotsing.
 29. Mijn favoriete seizoen is de lente, ik word altijd heel blij van de eerste zonnestralen en de huppelende jonge dieren.
 30. Ik heb een obsessie voor lang haar, helaas wordt mijn haar nooit langer dan een bepaalde lengte en ik ben altijd zo jaloers op meiden met lang en dik haar.
 31. Ik ga nooit de deur uit zonder make-up en draag dan sowieso foundation en mascara.
 32. Ik vond het eng mijn blog echt openbaar te maken, dus dat mijn vrienden en kennissen mijn blog zagen.
 33. Dit omdat je best veel van jezelf bloot geeft en ik bang ben dat mensen mij hierop gaan beoordelen of denken dat ik heel vol van mezelf ben, wat ik beslist niet ben.
 34. Want eigenlijk ben ik meestal juist best onzeker en dan vooral in dingen die ik doe, vroeger ook heel erg over mijn uiterlijk maar dat is nu ik ouder ben een stuk minder.
 35. Hierdoor maak ik me ook snel vaak druk om dingen en trek ik mij veel persoonlijk aan, hierdoor lijken dingen dan vaak erger dan ze zijn en maakte ik me achteraf druk om niks. 
Pfoe, het was nog best lastig om 35 dingen over mezelf te vertellen, maar het is gelukt! Zijn er dingen bij die jullie al over mij wisten? Ik hoop dat jullie mij op deze manier weer wat beter hebben leren kennen.

23 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Wat een super leuk artikel. Ik vind het altijd heel leuk om zo een beetje het gezicht achter een blog te leren kennen. Ik herken veel van je dingetjes toch wel hihi. <33

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk bedacht, hele leuke manier om je beter te leren kennen! Mijn goudvissen gingen ook altijd dood, dus ik denk dat het gewoon aan de vissen ligt:P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dan houd ik het er ook maar op dat het aan de vissen ligt! :)

   Verwijderen
 3. Leuke post! Het is inderdaad leuk om dit soort dingetjes te weten te komen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is zo leuk om te lezen! Ik heb zelf ook altijd al een enorm grote kinderwens gehad. Dat was al van jongs af aan een van mijn doelen voor mijn toekomst (doelen klinkt een beetje raar, maar je snapt wat ik bedoel), maar dat mag inderdaad nog wel eventjes een aantal jaartjes wachten haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk om te lezen! whaaaaa 100 lipsticks? en daarvan 24 MAC lipstick, ik dacht dat ik veel had in één jaartje hihi..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, bij de 100 was ik gestopt met tellen he, met MAC er bij zijn het er wel 125 :P

   Verwijderen
 6. 100 lipsticks is echt veel vergeleken met mij. Ik heb veel make-up, maar van lipsticks heb ik er echt maar 6 ofzo, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke weetjes om over jou te weten! ik wist heel veel eigenlijk nog niet! en wow meer als 100 lipsticks, dat kan ik mij echt niet zo goed voorstellen, want ben niet zo een lipstick mens haha. Ik ben wel een kattenmens net zoals jou, wij hebben er 3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik houd juist heel erg van lipstick envind het leuk om alle kleuren te proberen hihi! Ja katten zijn zo leuk!

   Verwijderen
 8. Leuk om te lezen wel jammer dat je een auto in de prak hebt gereden daar ben ik dus ook bang voor heb nog steeds geen rijbewijs :P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke tag. Ik snap ook niet waarom mensen niet van katten houden haha. Same here als het gaat om uitstellen. Helaas!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk om te lezen! Door blogs ben ik lipsticks gaan kopen hihi, maar ik heb er nog maar twaalf. Wat moet jij een ontzettend mooie lipstick stash hebben! En mijn goudvis leeft nu bijna twee jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke weetjes, veel dingen wist ik inderdaad niet. Ik snap ook niet dat sommige mensen een hekel hebben aan katten..
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke weetjes! Fijn om je wat beter te leren kennen! Veel dingen zijn heel herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke weetjes!
  En je blog ziet er leuk uit, dus ik volg je nu. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk om te lezen ypie, maar natuurlijk ken ik je wel redelijk goed he ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk artikel om je zo wat beter te leren kennen! Ik had bij mijn ouders ook een inloopkast en gosh wat mis ik die nu zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Erg leuk om te lezen! Ik herken enkele dingen van mezelf erin! Vooral dat onzeker zijn, en dingen erger zien dan ze zijn, waardoor ik achteraf ook besef dat ik me druk maakte om niets.
  Ik heb daar wel een trucje voor gevonden, en dat is als ik voel dat ik me druk maak of bang ben dat iets niet goed komt, dan denk ik 'even niks zeggen, vijf minuten wachten, want dan ben ik al verder dan nu' en dat helpt echt! Haha.
  Liefs, Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw wat een leuk en openhartig artikel! Wat knap dat je dit zo open durft te delen. Ik vind het helemaal niks negatiefs over jou zeggen hoor dat je veel van cosmetica houdt en blogt. Het zegt iets over je hobby's niet over dat je een slecht mens bent oid.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk artikel! Wat een hoop lipsticks haha, ik heb er ook wel veel, maar aan de 100 kom ik niet. Wel heb ik een hoop nagellak! :)

  BeantwoordenVerwijderen