Video // My MAC lipstick collection + lip swatches

By | 19:57 10 comments
Ik heb al heel lang geen video opgenomen en ik zat al langer na te denken om een MAC lipstick collection te filmen. Laatst had ik mijn 25e lipstick gekocht en werd het dus tijd om dit filmpje op te nemen, dus bij deze kunnen jullie mijn 25 MAC lipsticks zien en zien jullie gelijk hoe ze bij mij staan.Mijn excuses voor hoe slecht ze zijn aangebracht, ik heb geen lipliner gebruikt dus hier zien jullie de ware kleur van de lipstick. Hou er wel rekening mee dat iedereen een andere lipkleur en huidskleur heeft, hierdoor kan de lipstick natuurlijk heel anders uitvallen. Mijn lippen zijn hartstikke droog nu met dit winterse weer, dus ook sorry voor de slechte conditie van mijn lippen, dit filmpje heeft zijn tol ook geeist en ik zal ze nu even extra goed moeten verzorgen, maar dat was het helemaal waard!
Ik zou het leuk vinden als je je abonneert op mijn Youtube kanaal, ik ben van plan om vaker filmpjes op te nemen en op mijn kanaal te plaatsen!

10 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. superleuk filmpje, vind het stuk voor stuk prachtige lipsticks :) zelf heb ik alleen Nouvelle Vogue en ben er superblij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben zo jaloers op jouw collectie, wauw! Zelf heb ik rebel, diva, lady danger en taupe. Binnenkort ga ik ook zeker die van Miley Cyrus halen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren! Ik vind de MAC lipsticks zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige collectie heb je zeg! Vooral je LE's vind ik ook erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dodgy girl en saint germain vind ik echt prachtig! De limited editions zijn ook heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw leuke video en wat zie je er toch weer prachtig uit die dodgy ofzo vind ik gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie lipsticks allemaal! Velvet Teddy en Candy Yum vind ik super mooi.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaaaaah omg, wat word ik hier hebberig van!! Je hebt echt een prachtige collectie. Het verbaasde me hoeveel kleuren lipstick je als blondine kan hebben, maar echt alles stond je geweldig. Je ogen knallen ook echt van het beeldscherm.

  Heb je dit gefilmd met lampen? Zo ja,mag ik vragen welke?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. je hebt echt een fantastische collectie, wou dat die van mij er zo uit zag!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw je lipsticks zijn stuk voor stuk prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen