Winnen // Phonegeek hoesje naar keuze

By | 17:31 14 comments
Tijd voor een winactie! Dit is een winactie die al een hele poos geleden online zou komen, maar vanwege school heb ik gebrek aan tijd om flink te bloggen, nu heb ik straks weer iets meer tijd en dus ook tijd om een winactie te organiseren! Deze winactie is in samenwerking met Phonegeek.nl en ik mag een telefoonhoesje ter waarde van 25 euro aan één van mijn volgers weggeven! Superleuk toch? Natuurlijk moet je er wel iets voor doen, wil je weten wat? Lees dan snel verder!

Phonegeek heeft allemaal prachtige hoesjes voor je telefoon, tablet of iPad, maar ook allemaal accessoires voor je telefoon. Hierboven zie je al een piepkleine selectie van wat ze hebben, maar voor nog veel meer moet je natuurlijk even op www.phonegeek.nl kijken!

Wat je moet doen om kans te maken:
-          Volg Oh say can you see op Facebook
-          Volg Phonegeek op Facebook
-          Volg mijn blog op Bloglovin

Wat je mag doen om te meer kans te maken:
-          Like dit bericht op Bloglovin
-          Volg mij op Instagram
-          Deel dit bericht op Facebook en/of Instagram
-          Volg Phonegeek op Pinterest

Daarbij zou ik graag van jullie willen weten welk hoesje je zou willen winnen en wat je allemaal hebt gedaan om kans te maken!

Heel veel succes meiden, op 14 februari (Valentijnsdag) zal ik een winnares uitkiezen!

14 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Super leuk. Ik zou graag een nieuw hoesje willen voor mijn telefoon . Ik sleep hem overal mee naartoe maar mijn hoesje is aan vervanging toe. Ik heb ook al een hoesje op het oog. Ik zou gaan voorSamsung Galaxy S3 flip cover Aztec design.
  Ik heb het volgende gedaan :
  ik volg jou op facebook, bloglovin en instagram(Cheyennejansen)
  en ik volg phonegeek op facebook en pinterest. Ook zal ik de actie delen op instagram en facebook alles onder mijn naam cheyenne jansen.

  funky_django@hotmail.com

  groetjes,
  Cheyenne


  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke winactie is hebben daar heel veel keuze. Ik heb tijd geleden al 2x deze actie gewonnen en ben dus nog heel blij met mijn hoesjes dus ik sla deze keer over. Succes Iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou heel graag eeen nieuwe hoes voor de i pad willen.
  Ik vind de Hoes voor de iPad Krokodil - blauw wel wat.
  Verder volg/like ik je op Bloglovin, Facebook (ook gedeeld)
  Ik volg Phonegeek op Facebook & Pinterest.
  anita71@caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg. Ik volg je via bloglovin en heb het bericht geliked. Ik heb beide FB pagina's geliked en het bericht gedeeld. Ik vind de olifantjes heel cute: http://www.phonegeek.nl/iphone-4-4s-flip-case-olifantjes.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke winactie! Ik heb zelf al genoeg hoesjes hihi. Veel succes iedereen.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke actie en komt zeker van pas dus ik doe graag mee. Ik zou gaan voor de flip met de uil voor de iphone 4s. Ik volg Phonegeek via FB (melissa.vanstipdonkmaas), instagram (melissamaas1984) en pinterest (melissavanstipd) en jou via BL (melissavanstipdonkmaas), fb en instagram. Fijn weekend alvast. gr. melissa (melissamaas@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh leuk zeg. Dit vind ik heel leuk. Ik doe heel graag mee. Ik volg je op facebook en ook phonegeek. Daarnaast volg ik je op bloglovin en ik heb het bericht geliked

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het pandahoesje of het olifantenhoesje het leukst!

   Verwijderen
 8. Heel erg leuke hoesjes, helaas zijn er voor de 5C niet zoveel leuke, dus sla ik maar over!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik doe mee!
  volgende gedaan
  facebook (niet gedeeld) en bloglovin; zoelouwerse
  instagram (niet gedeeld); zowiezo_
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb aan al het genoemde voldaan en ik ga voor dit hoesje: http://www.phonegeek.nl/insteekhoesje-voor-samsung-galaxy-s2-s3-s4-s5-roz.html.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk! Ik ga voor deze http://www.phonegeek.nl/hoesje-iphone-5-5s-aztec-7817445.html

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Is de winactie ook voor België?
  Liefs, Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoii,

  Leuk! Ik ben heel blij dat ik nog mee kan doen, want toen ik de datum van dit blog bericht zag was ik even bang dat ik niet meer mee kon doen.

  Ik heb de 3 verplichte stappen uitgevoerd,
  en voor extra kans nog de Pinterest van Phonegeek gevolgd en dit bericht op Bloglovin geliked :)

  Ik heb een Samsung galaxy y trouwens, en ik ga voor dit hoesje:
  http://www.phonegeek.nl/samsung-galaxy-y-hoesje-aztec-tribal.html

  xx Eva (evaavdbb@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen