MAC // Flat Out Fabulous

By | 14:09 24 comments
Na al die donkere en nude herfst en winterkleurtjes ben ik echt wel weer toe aan de zomerse lipstick kleuren, roze, fuchsia, rood, koraal! Helaas regent het nu nog en blijf ik nog even mijn herfst en winter kleurtjes door dragen. Toch heb ik alweer een mooi zomers kleurtje binnen, namelijk Flat Out Fabulous!

 Flat Out Fabulous is een kleur die tussen fuchsia en paars in zit. Hoe deze kleur uitvalt ligt echt aan de pigmentatie van je lippen, ik heb een lichte huid en vrije lichte lippen. De kleur is bij mij heel fel, terwijl hij bij iemand met een donkere huid of donkere lippen veel donkerder en paarser uitvalt.
Flat Out Fabulous is een kleur die ik al heel lang wilde, maar ik twijfelde vanwege de finish. De Finish is namelijk Retro Matte en deze brengt heel stroef aan en droogt de lippen ook best uit. Daar tegenover staat de kleur als een huis en hoef je hem bijna niet bij te werken. Zelf heb ik MAC Prep & Prime voor de lippen die ik eigenlijk bij alle matte lipsticks gebruik. Dit zorgt ervoor dat de lipstick makkelijker aanbrengt en minder droog aan gaat voelen. Dit is zeker voor iedereen een aanrader!
 Op de swatch hieronder zie je dat de kleur vrij paars is, maar op de foto daaronder zie je dat hij op mijn lippen veel feller en rozer is.
 Wat vinden jullie van deze kleur? Zouden jullie hem (durven) dragen?

Flat Out Fabulous is te koop bij MAC counters of online voor €19,-

24 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Damn, deze lipstick heeft zijn naam ook niet gestolen zeg! Wat een prachtige kleur! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooie kleur die je ogen extra goed laat uitkomen :) Draag momenteel een gelijkaardige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Die kleur is echt heel gaaf. Je ooglook op de laatste foto is ook perfect met deze lipstick als combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een opvallende kleur, maar hij heeft iets. Ik zou hem zeker durven dragn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kleur staat je heel goed! Zelf zou ik hem wel niet durven dragen, maar ik draag dan ook nooit lippenstift.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij de paarse swatch schrok ik lichtelijk, maar op de lippen ziet hij er geweldig uit! Op m'n wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb Flat Out Fabulous zelf ook en vind hem heel mooi, hij staat jou prachtig. x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kleur! Wil hem ook graag maar ben bang dat hij mij te fel gaat staan aangezien ik een hele lichte huid heb..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kleur! Wil hem ook graag maar ben bang dat hij mij te fel gaat staan aangezien ik een hele lichte huid heb..

  BeantwoordenVerwijderen