Winnen // Win een MAC lipstick naar keuze

By | 20:12 76 comments
Kort geleden ben ik de 700 volgers gepasseerd, op naar de 1000! Om dit te vieren vind ik dat het tijd is voor een nieuwe winactie en dan ook wel een hele leuke winactie! Je kan namelijk een MAC lipstick naar keuze winnen! Lees snel verder om te kijken hoe je mee kan doen.
MAC is mijn favoriete make-up merk en ik weet dat er vele meiden met mij zijn die dit merk als favoriet zien. Inmiddels heb ik zelf aardig wat lipsticks en ik weet hoe duur ze zijn, daarom wil ik één van mijn volgers verblijden met een lipstick!

MAC heeft verschillende kleurtinten en verschillende finishes, elke kleur kan je eigenlijk bij MAC wel vinden, voor iedereen zit er een perfecte nude, roze, rood, koraal of paarse tint bij. Voor deze winactie mag je uitzoeken uit dit lijstje qua kleuren.

Wat je moet doen om kans te maken:
-          Volg Oh say can you see op Facebook
-          Volg mijn blog op Bloglovin
-          Like dit bericht op Bloglovin
Wat je mag doen om te meer kans te maken:
-          Volg mij op Instagram
-          Deel dit bericht op Facebook en/of Instagram

Daarbij zou ik graag van je willen weten welke kleur je zou kiezen en waarom juist deze kleur?
Vergeet niet je e-mailadres te vermelden en vermeld er ook even bij wat je allemaal hebt gedaan om kans te maken. Je kan meedoen tot 24 maart!

Succes meiden!!

76 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Jaa die wil ik wel winnen! Ik doe graag mee :) Ik volg je via Bloglovin (kan alleen het artikel op Bloglovin niet zien, heel raar, ik zal het bericht later een like geven), Facebook en Instagram. Ik wil graag Ruby Woo, Rebel of Diva winnen. Ik ben er nog niet helemaal over uit haha. Mijn e-mailadres is amanda_sturm@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je meedoet! Het kan zijn dat hij inderdaad iets later zichtbaar wordt op Bloglovin, dit is wel vaker het geval met Bloglovin.
   Liefs, Ypie

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee. Ik volgde je al op bloglovin en heb het bericht geliked. Ook volg ik je via Facebook! (Lotje Janssens). ik heb ook het gedeeld op facebook en ik volg je op instagram! (Beautybylj). Mijn mail is lotje_j@live.nl xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op naar de 1000 likes! Super leuke actie.
  Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin & Facebook!
  anita712caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Ik volg je via bloglovin en FB.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige actie, ik doe zeker mee! Ik ben hier gekomen via je instagram, waar ik je al een tijdje volg (@itslauxblog). Ik volgde je echter nog niet op Bloglovin', maar hier is sinds een paar seconden geleden verandering in gekomen, hihi. Ook heb ik dit bericht geliked en like ik de Oh Say Can You See pagina op Facebook.

  Voor welke kleur ik zou gaan? My gosh, dat kan ik echt niet zo maar in een keer beslissen! Ik ben al tijden aan het kijken naar een perfecte roze kleur. Niet te fel, maar zeker niet te licht. Niet te veel glans, maar ook niet te mat. Het liefst ook nog eens een blauwe ondertoon. Heb jij geen tips welke hier het beste bij past?

  Het e-mail adres waar ik op te bereiken ben is info [at] lauxury . nl

  Succes iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh wat een geweldige winactie! Ik heb je gevolgd op facebook, BL en heb je artikeltje geliked, en ik volgde je al op instagram! Mijn voorkeur zou uitgaan naar Sin denk ik, die kleur lijkt me echt fabulous! Mijn e-mail is info @ beautycloud . nl (even met spaties om spam te voorkomen :) )

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh ik doe graag mee. Ik ben je ook gaan volgen op Instagram. Welke kleur ik ga nemen weet i nog niet goed, iets lichtroze. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw 700 volgers, gefeliciteerd zeg!
  Ik doe trouwens graag mee aan je leuke actie, ik heb nog helemaal geen product van MAC in mijn bezit...
  Ik volg je op Facebook (Dinja van den Broek) en Bloglovin', en heb nu ook dit bericht geliked!
  Hm ik zou voor de kleur Brave Red gaan, ik heb namelijk nog geen rood tint qua lipstick in mijn make-up stash!
  e-mail: dinjadonut@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zeker doe ik graag mee.
  Ik heb je bericht geliked op insta, gedeeld op insta, ik volg je op insta, ik volg je op fb, ik volg je op bloglovin, ik heb je bericht geliked op bloglovin. Dit is allemaal niet via hetzelfde e-mail adres. Maar ik zou dolgraag up the amp willen hebben. Het zou de eerste wat meer gewaagde kleur zijn in mijn collectie. Ik volg je al een tijdje op insta omdat ik je ken via GS, en ik heb je altijd als een goede blogger gezien en ik ben dan ook snel fan van je geworden.
  Ik hoop oprecht dat je snel de 1000 likes gaat halen!
  Mijn insta heb ik momenteel open gezet voor deze actie! mijn email is: sanne mens @ gmail .com Net als onze geliefde beautycloud blogger met spaties om spam te voorkomen.
  Als je niet kan zien dat ik je overal op volg kan ik eventueel via een mail mijn instanaam en fbnaam etc. sturen!
  Superleuke winactie Yp!

  x.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. So nice!! Mocht ik winnen zou ik voor de ' Angel Frost' gaan. Ik durf nog niet echt felle kleuren te gebruiken ( komt wel!) en de Angel Frost is aanwezig maar niet 'te'.
  - Ik volg je op Bloglovin ( ByBird) + hartje voor dit artikel
  - Ik volg je op FB ( Birdy Bird)
  Extra:
  - Instagram ( berdienrenes)
  Liefs,
  Berdien
  berdien_renes@yahoo.com
  PS ik krijg het Amerikaanse volkslied niet meer uit mijn hoofd;-), dat heb je vast weleens vaker gehoord;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik doe (denk ik) mee! Ik heb je bericht 'gesaved' via Bloglovin, is dat wat je bedoelt met liken? Ik likete ook je facebookpagina en volg je nu via bloglovin :-)
  Ik heb nog geen lipstick van MAC, dus ik ben wel benieuwd waar all the fuzz about is! Ik zou gaan voor 'sin' denk ik.

  catsanddorks@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hey!
  Super leuke actie!
  Ik volgde je al op bloglovin en nu ook op Facebook en instagram ik weet alleen niet hoe je een bericht moet liken dus ik heb hem in elk geval gesaved. Ik zou graag de kleur Flat out fabulous willen, ik zag hem op jou blog en was gelijk verliefd op de kleur. Mijn email adres is trouwens amber.korf@hotmail.com

  Succes iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gave actie, altijd leuk :) ik heb je op Bloglovin en Facebook geliked en de post gesaved. Ik zou denk ik voor Ruby Woo gaan, klassiek. Of heroine, omdat ik wel van crazy kleurtjes houd!
  Xo Wilmke
  Www.winwonderland.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Erg leuk meid ik doe zeker mee ik volg je overal al op! ik zou gaan voor heroine maar heb nog veel meer andere kleuren waar ik uit wil kiezen liefs, www.Rachelkromdijk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Allereerst gefeliciteerd natuurlijk! Jij blij, wij blij; want wat een mooie winactie!
  Ik volgde je al op bloglovin, instagram en facebook! Op bloglovin heb ik deze post geliked en op instagram gedeeld (:

  En dat allemaal voor welke lipstick (kleur)?: 'Sushi kiss'! Wat een plaatje! Ik zoek nog een mooie zomerse lipstick en deze kleur lijkt een perfecte match!

  xo Celine aka '@celinenjieht' aka 'Michael Celine' (celine.theijn@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd met je 700 volgers!!!

  Ik doe ook graag mee. Ik volg je op Bloglovin, Instagram en Facebook. Ik heb het bericht op Bloglovin geliked en gedeeld op Instagram. Ik heb nu 1 MAC lipstick en ik zou graag nog Sushi Kiss willen. Mijn e-mail bylonneke@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. hey superleuke winactie en gefeliciteerd! ik heb je blog pas ontdekt en je schrijft leuke blogs!
  Ik heb de kleur Rebel van mac hoog op mijn verlanglijstje staan maar ben er nog niet aan toe gekomen om hem ook daadwerkelijk te halen na reviews gelezen te hebben. ( en mijn portemonnee staat het niet toe hhahaha)
  Daarom waag ik nu een gokje !

  Ik heb je facebookpagina geliked en ik volg je nu ook op bloglovin

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ( mijn email adres is : Kyara.Blankendal@hotmail.nl)

   Verwijderen
 18. Toffe winactie! Ik doe meee, de kleur Faux wordt het. Een lipstick die voor my out of my comfortzone is :). Ik heb de pagina geliked onder de naam Dana Cheng en op Instagram volgde ik je al :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke winactie! Ik volg je op Bloglovin en Facebook.Ik zou voor Ruby Woo gaan, omdat ik nooit de kleur rood draag op mijn lippen en het misschien met Ruby Woo wel aandurf. Mijn e-mailadres is info@thecherryfactor.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh en mijn email is atasteofvintage@outlook.com !

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk, ik doe zeker mee en volg je op alle kanalen :) Ik heb al heel lang de kleur Rebel op mijn verlanglijst staan, dus dat is absoluut de kleur waar ik voor ga! Hij past denk ik ook nog eens supergoed bij mijn nieuwe bob kapsel. Echt een prachtige kleur. Liefs Marlijn

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hey, topactie. Een keuze maken uit het zeer uitgebreide assortiment vind ik best lastig. Ik kies dan voor een kleur waarvan ik denk dat die mij flatteert (er zijn weinig kleuren die ik niet mooi vind) en waar geen parelmoer (niet mooi bij mijn lippen) in zit: "Splurge".

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik vind het echt een toffe winactie!! Ik doe graag mee, je bent zo'n leuke meid! Met echt een super leuke blog, ik lees hem altijd met plezier! Ik zou heel graag de kleur fleshpot willen, ik ben al zo lang op zoek naar de perfecte nude kleur, ik testte hem laatst bij de mac counter, en hij is zo ontzettend mooi, alleen best prijzig helaas. Liefs!! X email adres; d.middelbos@kpnmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Gefeliciteerd met je 700 volgers!! Ik vind je blog echt leuk en deze winactie is natuurlijk ook echt super! Dus ik doe gezellig mee :). Ik volg je al een tijdje via bloglovin nu ook via fb, heb je bericht op bloglovin en facebook geliked en volg je via instagram :). Ik twijfel alleen nog heel erg tussen Cyber, Rebel en Ruby Woo ik vind ze alle drie echt heel tof, haha xxx
  Email: floortje181@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. oh wow super actie!
  ik zou graag Film Noir willen winnen, zo'n mooie donkere kleur!
  ik heb je overal gevolgd nu mijn email is polishedcats.blog@gmail.com

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oooh gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee en ik heb alles gedaan, behalve je foto gedeeld op instagram. Ik probeer dat straks nog even te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Leuke actie, heb hem meerdere keren gedeeld, op naar 1000+ volgers en nog meer <3

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Jaa, ik doe heel erg graag mee! Als ik zou winnen, zo ik kiezen voor de 'Runner' matte lipstick, omdat dit dé perfecte vampy kleur is die mijn lippen nodig hebben!

  Liefs,

  Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat leuk, gefeliciteerd! Ik doe graag mee, ik heb alle verplichte dingen gedaan en je bericht op facebook gedeeld. Ik aas al heel lang op Angel, ik lees daar zo veel goeds over bij zo veel verschillende bloggers, echt een plaatje om te zien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ik ben te bereiken op fayvanbreugel@hotmail.nl :))

   Verwijderen
 30. Super winactie! Ik doe heel graag mee, want ik heb nog geen MAC in mijn bezit, de rest van de dames wel. Bij mij ontbreekt die nog helaas. Ik wil heel graag winnen, vandaar ik echt alle stappen heb gevolgd!

  - Ik heb Oh say can you see op Facebook gevolgd (Yasemin Tanidim)
  - Ik heb je blog gevolgd op Bloglovin' en dit bericht geliked

  Voor meer kans:
  - Ik heb je gevolgd op Instagram en dit bericht op Instagram gedeeld (yasemintanri)
  - Ik heb dit bericht op Facebook gedeeld (Yasemin Tanidim)

  Ik vind de kleur Velvet Teddy erg mooi, omdat het erg vrouwelijk is, en Kylie Jenner gebruikt het ook, de kleur vind ik super mooi bij haar staan, bij mij zal het ook super staan! Ik lijk zelf 16 jaar terwijl ik 22 jaar ben, met deze prachtige kleur zie ik er wat volwassener uit!

  Email: yasemin2011@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik zou graag meedoen! Ik volg Oh say can you see op facebook, volg jouw blog op Blogloving, heb dit bericht geliket en heb het gedeeld op facebook. Mijn favoriet kleur is 'Russian red' omdat het zo'n mooie rode kleur is. Mijn emailadres is jolienwarpy92@hotmail.com


  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat leeeeuk! Ik ben een super grote fan van MAC! Heb ooit jaren terug zo'n lippenstift voor mijn verjaardag cadeau gehad en daar heb ik nou nog steeds plezier van. Dat is de allerfijnste die ik heb! Er een winnen? Dat zou geweldig zijn! Van zo'n mooi nieuw kleurtje voor het voorjaar zou ik helemaal happy worden <3! Ik volg je op Bloglovin' en heb het bericht geliked, volg je op Facebook en heb het bericht gedeeld en hoop misschien geluk te hebben... Dat zou te gek zijn! Mijn emailadres is: ramonabruijgom@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Gefeliciteerd met je volgers! Wat een ontzettend leuke winactie. Ik doe super graag mee. Ik heb alles gedaan behalve het delen. Mijn email is nicolish4@gmail.com, en als ik win dan zou ik super graag MAC please me willen. Ik heb er al zoveel goeds over gehoord, ik ben zo ontzettend benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat een heerlijke win actie! Ik volg je overal en heb je bericht gedeeld op instagram en geliked op bloglovin. Ik ben zelf een grote mac fan (vooral de lipsticks en blushes) maar helaas laat mijn studenten budget dit niet altijd toe haha. Eerst was ik helemaal into de herfstkleurtjes maar sinds de eerste zonnestralen weer te zien zijn kijk ik wat meer naar zomer kleurtjes, daarom zou ik graag vegas volt willen!
  Mijn email adres is: Nicolesczasny@msn.com

  BeantwoordenVerwijderen
 35. hee wat een leuke actie! Mijn vriendin heeft mij hier gebracht :)
  Ik heb je overal gevolgd en geliked op bloglovin.
  De prijs zal veel voor mij betekenen want ik ben gek op mac, ik probeer het wel eens uit bij een vriendin maar heb zelf geen producten van mac. Poor me
  Ik ga voor de 2e van links, want ik vind het een ontzettend lief en mooi kleurtje.
  Ook kies ik hiervoor omdat ik het wel fijn vind om een 'save' kleurtje op mijn lippen te hebben maar toch wat kleur.
  Ik ga mijn vriendinnen ook hierover inlichten die vinden het vast ook heel leuk om een kans te wagen :D!

  mijn email adres is: irisolde@live.nl

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wauw! Ik volgde je al op Bloglovin, ik heb het artikel geliked hierop en ik heb je geliked op Facebook! Mijn emailadres is brittvanommeren@gmail.com

  Ik denk dat ik dan voor Chatterbox of Vegas Volt ga, beide prachtige opvallende kleuren maar nog wel dat het draagbaar is, precies waar ik van houd.

  Liefs, Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Gefeliciteerd !! ik hoop dat je er snel 1000 hebt !
  Zelf heb ik peach blossem en angel.
  hele draagbare kleuren dus... en ik wil eigelijk een wat opvallendere kleur.
  daarom kies ik voor ruby woo 😊
  ik volg je op instagram en op bloglovin.
  ik heb dit bericht geliked en je facebook pagina.
  mijn email is hoiikbenelvira@gmail.com
  heel veel succes allemaal!!!

  Liefs, Elvira

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Gefeliciteerd !! ik hoop dat je er snel 1000 hebt !
  Zelf heb ik peach blossem en angel.
  hele draagbare kleuren dus... en ik wil eigelijk een wat opvallendere kleur.
  daarom kies ik voor ruby woo 😊
  ik volg je op instagram en op bloglovin.
  ik heb dit bericht geliked en je facebook pagina.
  mijn email is hoiikbenelvira@gmail.com
  heel veel succes allemaal!!!

  Liefs, Elvira

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hoi,

  Ik zou heel graag Fusion Pink willen winnen omdat die opeens bij de goodbyes staat, en hij is prachtig! :(
  Ik heb dit bericht geliked en volg je op fb & bloglovin'.
  Mijn email is: Cindieh_(apenstaartje)hotmail.com

  Groetjes Cindy

  Ik heb alle verplichte stappen doorlopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Super gaaf! Ik doe heel graag mee. Als extra volg ik je op instagram!

  Diolifestyle@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ik doe zeker en vast mee !
  Ik volg je op facebook, bloglovin' en heb je bericht daar gesaved.
  Ook volg ik jou op insta en ga je berichtje daar nog eens delen.

  Als ik voor een MAC lipstick zou gaan, zou ik kiezen voor 'Brave' !
  Heel natuurlijke kleur en daar hou ik wel van. Hij is iets donkerder dan de gewone huidskleur en heeft die leuke bruinige toets in zich en dat vind ik super !

  Mijn e-mailadres is: Lauraerts@gmail.com

  Veel succes en veel liefs
  Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Leuke winactie! Ik waag graag een kansje voor Russian Red, omdat ik fan ben van een klassieke red lip en dus graag wel eens eentje van goeie kwaliteit wil hebben :3 Ik deed al het verplichte en volg je ook op instagram! Mijn e-mailadres is amihasmsn@hotmail.com

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wauw, gefeliciteerd en wat een leuke winactie! Ik heb al het verplichte gedaan en volg je ook op instagram. Ik zou heel graag sin willen omdat het een hele unieke kleur is en ik hou van rode lippen, dus ik zou er graag eentje van goede kwaliteit willen! Mijn e-mailadres is meggieexu@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Gefeliciteerd meid! Ik volg je op Bloglovin' en Facebook gewoon met m'n eigen naam, op Instagram heet ik unleashedmemories :)
  Ik ben dol op klassieke rode lippen, ze maken je look gewoon helemaal af en staan lekker classy en vrouwelijk! Ik zou dus gaan voor een prachtige rode kleur als Ruby Woo ;)
  Mijn emailadres is ianthelambrechts@hotmail.com.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wat een toffe winactie! Ik doe graag mee :). Ik heb alles gedaan om deel te nemen. Please me vind ik de mooiste lipstick van Mac. Deze zou ik dan ook graag willen winnen. De reden hiervan is dat het een mooie neutrale en draagbare kleur is, die bij elke gelegenheid past.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Gefeliciteerd en wat een toffe actie. ik doe graag mee en zou kiezen voor de pink! Ik like en volg je via bl (melissavanstipdonkmaas); fb (melissa.vanstipdonkmaas), instagram (melissamaas1984). gr. melissa (melissamaas@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Gefeliciteerd wat een prachtige actie leuk ik doe heel graag mee hoor!
  Kleur 3 en 4 vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Gefeliciteerd en op naar de 1000
  Ik doe graag mee en volg/like/deel via facebook ( Anita Diepeveen) en bloglovin (anita9810)
  Wat een mooie lipstick en wat een keus aan kleuren.
  Ik heb mijn kleur gevonden en zou heel blij zijn met:
  patisserie lustre lipstick Mac
  Fijne dag, Anita Diepeveen a.tuuk@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Gefeliciteerd met de (meer dan) 700!
  Ik wil graag meedoen, de mac velvet teddy zou ik dan als het kan heel graag willen hebben.
  Mijn email adres is ninaguiking@gmail.com
  Ik volg je op facebook, ik volg je op bloglovin en ik heb dit bericht geliked. Ik volg je al op instagram. :)
  Leuke win actie en geweldige blog, ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Superleuke winactie, gefeliciteerd! Ik volg je op alle verplichte onderdelen! Ik zou graag Velvet Teddy willen winnen :) Mijn mail is info@nappyhairz.com. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 51. GEFELICITEERD !!!

  Ik doe mee ik heb hem gerepost op instagram en gedeeld op facebook. Ook volg ik je op instagram en bloglovin, en ik heb je facebookpagina en het bericht op bloglovin geliked. XOXO themakeupgeeknl

  facebook: Daphne Best
  bloglovin: themakeupgeeknl
  instgram: themakeupgeeknl
  twitter : Daphne Best


  Ik wil die lipstick taupe zo graag dat ik je zelfs op twitter volg en hem daar ook heb gerepost !!!!


  groetjes,

  Daphne Best (themakeupgeeknl) fijne dag veder !!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. mail: daphnebestm.e@hotmail.com

   Verwijderen
  2. OMG ik vergis me met twitter bedoel ik Youtube en ik he je bericht geliked via google+ :)

   Verwijderen
 52. Ooooh wauw ik doe heel erg graag mee!
  Ik heb alle stappen gedaan behalve het delen via instagram. priscilladij@hotmail.com.
  Ik zou echt niet weten welke kleur ik moet kiezen, mocht ik winnen lijkt het me leuk dat jij een kleur voor mij uit zoekt! :)
  Nu duimen hihi liefs priscilla

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Wat een super gave win actie! Ik als MAC fan doe natuurlijk mee! Ik volg je op FB, Bloglovin en heb daar heb artikel ook geliked. Verder heb ik deze actie via mijn FB pagina gedeeld!

  De lipstick die ik graag zou willen winnen is Russian Red, dit is echt de perfect rode kleur en die kan natuurlijk niet ontbreken in mijn MAC lippenstift collectie!

  xo

  Mijn email is sharonhofman10@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 54. ik doe mee!
  ik zou graag de kleur roze willen winnen!
  volgende gedaan
  bloglovin en facebook (niet gedeeld); zoelouwerse
  instagram gevolgd; zowiezo_
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Gefeliciteerd met het aantal volgers :)
  ik volg je op bloglovin (geliked), fb en ig.
  Ik wil graag een paarstint van mac hebben deze lente en zomer. Ik zie veel mensen met paarse lipstick de laatste tijd maar vind het zelf best gedurfd. Tot nu toe durfde ik het zelf nog niet. Nu wil ik het deze zomer toch eens gaan proberen.
  rebel of up the amp wil ik proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Gefeliciteerd! En echt een super leuke winactie! Ik kan niet zonder lipstick dus ik doe ook graag mee. :)
  Qua kleur vind ik een klassieke rode kleur als Russian Red of Ruby Woo erg mooi, of de kleur Faux, die al een tijdje op mijn verlanglijstje staat.
  Mijn email is priscilla-1997@hotmail.com

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Gefeliciteerd met je 700 volgers, je hebt inmiddels al bijna de 800 bereikt! :D Ik doe natuurlijk mee met de winactie.

  Ik volg je via Bloglovin en heb het artikel een like gegeven, ook volg ik je via Facebook (Amy Hermans).

  De kleur die ik zou kiezen is Ruby Woo, omdat ik nog steeds op zoek ben naar dé perfecte rode kleur en Ruby Woo komt enorm dicht in de buurt :D Mijn e-mailadres is: info@thepinkperfectionist.be !

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Oh wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee voor Please Me :D ik heb alle verplichte stappen gedaan, ik volg je op Facebook en Instagram en heb het gedeeld op Facebook :)
  hernameiseva@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Ik doe heel graag mee! :D
  Ik volg je op facebook, instagram, bloglovin' en heb alle stappen gedaan.
  Ook de extra's.
  Mijn email: dewereldvanalexandra@outlook.be

  Toxic Tale of 5 Alarm vind ik persoonlijk echt 2 prachtige kleuren!

  Liefs,
  Alexandra
  (http://dewereldvanalexandra.wordpress.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ik doe zeker graag mee!
  Ik heb alle stappen gedaan en ook de extra.
  mijn email: glamview@hotmail.com

  Liefs Gea.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou zelf graag gaan voor de MAC please me, omdat het een mooie zachte kleur heeft en bij veel verschillende make up looks wel staat. Ook een mooie kleur voor elke dag <3

   Verwijderen
 61. Hoi!
  Ik doe héél graag mee. Ik zag dat het tot 24 maart kon, dus gelukkig ben ik nog op tijd :)

  Ik zou gaan voor Vegas Volt: zo'n mooie kleur, echt geweldig! Ik heb echt elk kleurtje bekeken, maar dit kleurtje springt er gewoon uit (ook al waren er nog 145 andere kleuren, haha) De knalroze kleur die je draagt op de foto bovenaan je blog vind ik ook erg mooi, maar ik weet niet of die mij staat.

  Ik volg je al op Bloglovin' en Facebook en heb dit artikel geliked op Bloglovin. M'n e-mail is: evaavdbb@gmail.com

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Wauw wat gaaf, gefeliciteerd!
  Ik zou heel graag MAC faux willen! Het lijkt me echt een prachtige kleur en niet al te opvallend, zodat ik hem gewoon elke dag kan dragen! Daarbij hou ik echt van de satin finish. Ik volg je op facebook, bloglovin en ik heb deze post daar gesaved (liken kan na de update volgens mij niet meer?).
  Mijn email: violetvantilburg@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Gefeliciteerd met je volgersaantal! Ik doe graag mee :) Ik volgde je al via Bloglovin' waar ik het bericht een hartje heb gegeven en volgde je ook via Instagram. Vanaf nu ook via Facebook! De kleur Velvet Teddy staat al lang op m'n verlanglijstje! Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Door het klussen in mijn nieuwe huisje is je winactie mij gewoon voorbij gegaan. Gelukkig kan ik nog mee doen! Wat een super gave winactie is het! Ik wil heel graag nog chatterbox en Ririwoo.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. YESSS!! Ik maak heel erg graag kans! Heb zelf pas 1 lipstick van MAC maar ben er helemaal gek op!

  Ik volg je via alle social media! Ook heb ik het bericht gedeeld op mijn pagina. Ik heb mn vriendinnen uitgenodigd om je te volgen!

  Fingers crossed!!

  Liefs, Lieke

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Hoi Ypie, gefeliciteerd met je 700 volgers! Ik zou voor craving gaan, omdat ik deze kleur sinds ik deze kleur heb geprobeerd al wil, maar hem telkens uitstel.
  Ik volg je (al een hele tijd) op instagram en Facebook, en heb het op beiden gedeeld :D

  kiki_vodegel@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Hai! Misschien een stomme vraag.. maar zou je mijn eerdere reactie willen verwijderen? Was niet zo slim om m'n mail erin te zetten.. oeps! groetjes celine (reactie van 24 februari 2015 22:06)

  BeantwoordenVerwijderen