FOTD // Do you think I'm cool?

By | 14:00 13 comments
Eindelijk post ik weer eens een face of the day, of eigenlijk die van gister. Vaak gebruik ik warme bruin tinten voor mijn dagelijks ooglook, maar ik besloot vandaag eens voor koele tinten te gaan. Koele tinten vind ik persoonlijk net zo mooi staan in mijn gezicht als warme tinten, toch neig ik sneller naar de warme tinten.
Ik wil vaker gaan voor koele kleuren, het Naked 2 palette van Urban Decay helpt mij daar bij, dit is een palette met allemaal koele kleuren.


 Ik heb de kleur Tease uit het Naked 2 palette gebruikt over mijn gehele ooglid en als overgangskleur. op mijn ooglid gebruikt ik daarna nog YDK. In mijn crease gebruikt is Cool Gray van het Lorac Pro 2 palette en om het iets dieper te maken ook nog de kleur black.
 Producten
Ogen:
Anastasia Dipbrow Blonde
Urban Decay Naked 2
Lorac Pro 2
Essence waterproof eyeliner
l'Oreal Miss Manga mascara

Gezicht:
l'Oreal True Match foundation
Maybelline Fit Me concealer
MAC Harmony
MAC Kindergarten red blush

Lippen:
MAC Cinderella Royal Ball

Welke tinten gebruiken jullie het meeste? Koele of warme?

13 opmerkingen : Leave Your Comments