Hair // Chop chop?

By | 16:39 13 comments
Ik zit weer zo in dubio om mijn haar kort te knippen. Een klein jaar geleden heb ik mijn haar geknipt in een lange bob. Nou zag ik deze week zo'n leuk kapsel bij een meisje, dat was net iets korter als een lange bob. Al een tijdje twijfel ik om het weer korter te knippen. Het is nu al weer vrij lang en vaak wordt het dan zwaar en sluik en blijft het niet meer in model zitten, toen ik een bob had zat het altijd heel snel in model en bleef het de hele dag goed zitten.


 Vorig jaar nam ik dit plaatje mee naar de kapper van Angelica Blick, hier nog wat inspiratie voor een lange bob.
 En hoe mijn haar een jaar geleden geknipt was:

 Nu heb ik dus jullie mening nodig, zal ik het weer laten knippen of op mijn huidige lengte laten en laten groeien?

13 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Staat je heel mooi! Ik heb ook net een lob laten knippen en heb er geen moment spijt van gehad, het is zo heerlijk luchtig en makkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het zelf onwijs mooi! Ik heb ook even lang als hoe jij het een jaar geleden had. Heerlijk vind ik het!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind dat korte ook wel erg mooi, lekker vlot.
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw staat je echt super mooi! Ik vind de korte haarstijlen echt zo mooi. Heb ook lang gedacht om het te doen, maar ik kan echt geen afscheid nemen van mijn lange haren haha :D

  Heel veel liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja laten knippen! ik ging van de week naar de kapper en op pinterest kwam ik dezelfde plaatjes tegen als jij nu laat zien , haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is mooi zo! Ik twijfel ook nog wat ik wil doen nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Luister naar je eigen gevoel ;-) Tip: als je twijfelt, zou ik er voorlopig nog niet teveel vanaf laten knippen. Anders krijg je er spijt van. Succes met het nemen van een beslissing! P.s. ik vind beiden lengtes je mooi staan: een bob als wat langer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou het weer zo knippen, vind 't prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het echt super leuk! Ik zeg doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het super mooi staan!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw die lange bob staat je echt super goed! Dat zou ik weer doen.

  BeantwoordenVerwijderen