Instadiary //

By | 16:04 10 comments
De laatste tijd heb ik veel tussenuren op school, dus laat ik die maar nuttig besteden // Kijk, zo lief zijn ze, schatjes // Al mijn MAC lipstick, inmiddels is er alweer één bij, namelijk Smoked Purple // Ik hou van de lipstick acties van Ici Paris en heb van Estee Lauder Irresistible en Intense Nude gekocht, hier komt nog een artikel over // Mijn outfit naar het feestje van een vriendin // Nieuwe lipcombi ontdekt, namelijk NYX lipliner in Mauve en Essence lipstick in Barely There
 Voor het eerst de prachtige lipstick Flat Out Fabulous op // Deejay kan heel zwoel kijken // Stapavond met mijn beste vriendin // Woooow, ik heb 200 volgers op mijn Facebook pagina! Volg jij me al op Facebook? // Throwback naar Turkije, Alanya vorige zomer // Selfie time

10 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Wat heb je ontzettend mooie lipsticks van MAC zeg, jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw wat heb je veel MAC lipsticks. Prachtig om te zien! Binnenkort haal ik mijn eerste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's. Ik moet nog steeds even wat lipsticks inslaan bij de ici paris xl!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meid, wat een prachtige stash MAC lipsticks heb jij! Ik moet eerlijk bekennen dat ik lichtelijk jaloers ben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke foto's, Vind het altijd zo leuk om dit soort artikelen te bekijken!

  Xx

  elisabethsmusthaves.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, de flat out fabulous staat je heel mooi en verder ben ik heel erg jaloers op je MAC lipstick collectie haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben verliefd op je MAC lipsticks haha. liefs

  BeantwoordenVerwijderen