Instadiary //

By | 20:29 6 comments

Kindergarten Red blush van MAC Toledo, willen jullie hier nog een review van zien? // Lekker make-uploos chillen met Deejay // Deze kwast besteld op eBay en hij is zo zacht // Make-up van gisteren, burgundy eyes // Eindelijk een leuk wit blousje kunnen vinden // Beautybloggers life, ik heb hier twee van gekocht, dus daar komt nog een review van online
Silent disco // De babyshower voor mijn nicht die inmiddels vorige week bevallen is van een gezond meisje, ik ben zo verliefd op mijn kleine achternichtje // Dit bordje hangt bij mijn opa en oma en ik vind hem zo leuk // Diesel zijn vaste pose als hij honger heeft en eten wil // De oudroze accessoires even ingewisseld voor mint groen // MAC Modesty is bijna op, deze ga ik zeker weer kopen, welke lipstick zouden jullie weer aanschaffen als hij op raakt?

6 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Wat is Diesel een schatje! Je outfit is erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Ik ben benieuwd naar je nieuwe kwast van Ebay.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! Wauw dat je MAC lipstick al bijna op is, dat gaat snel. Ik zou Angel zeker weer opnieuw kopen denk ik. Maar ik wil sowieso meer MAC lipsticks, wat een verslaving.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo balen als je favoriete MAC lipstick op gaat en ja als mij een make-up product goed bevalt dan koopt ik het ook weer snel opnieuw.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er weer super goed uit! ik wil ok een keer naar die silent disco lijkt me echt super grappig

  BeantwoordenVerwijderen