MAC // Cinderella Royal Ball

By | 15:00 20 comments
 Een tijdje terug schreef ik over de nieuwe limited edition collectie van MAC, namelijk de Cinderella collectie. Een week geleden kwamen er drie collecties uit en als make-up verslaafde zat ik natuurlijk met mijn telefoon in mijn handen te wachten tot het online kwam. Alles wat ik wou heb ik kunnen bemachtigen en was binnen een paar minuten uitverkocht! Helaas is deze lipstick dus niet meer verkrijgbaar, maar ik wil hem jullie toch nog graag laten zien.

 Oke, laten we eerlijk zijn, als lipstick junkie zou je deze alleen al om de verpakking kopen! Hij is zoooo mooi!
 Ik heb dus de kleur Royal Ball besteld, Royal Ball heeft een Lustre finish, dit is de eerste lipstick voor mij met deze finish. Hij werd beschreven als Fleshy Pink, risky van mij om deze te bestellen, want over het algemeen kan ik geen lichte nude hebben. Toch leek deze me perfect voor dagelijks gebruik, maar is hij dat ook?
 Hier zie je de prachtige zachtroze nude kleur en een swatch, op de swatch zie je dat hij vrij sheer is. Ik vind dat niet erg, want ik ga steeds meer houden van iets neutralere lipsticks. Maar staat hij mij ook?
 Ik vind persoonlijk dat ik deze nude net kan hebben bij mijn lichte huidskeur, toch vind ik hem een beetje milky en trekt hij wat in de lijntjes, maar dit kan ook aan mijn droge lippen liggen. Waarschijnlijk zou ik hem niet zo dragen, al kan dat best. Ik ga hem waarschijnlijk dragen met een lipliner of over een matte lipstick. Gister heb ik hem gedragen over de Mauve lipliner van NYX en dat was een perfecte combinatie.

Heb jij nog wat kunnen kopen uit deze prachtige collectie?
20 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ik werd helemaal enthousiast bij het verschijnen van deze collectie. Vind inderdaad ook dat je de lipstick goed kunt hebben, hij is zo mooi!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op de foto vind ik in ieder geval dat je hem goed kan hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief zacht kleurtje, staat je heel mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij staat je absoluut goed hoor, hoewel ik me wel kan voorstellen dat je het zelf nogal wennen vindt. Met een lipliner of matte lipstick is zeker een goed alternatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige collectie indd. Alleen voor mij is de lipstick wat te licht. Jij kan het wel hebben. Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij staat jou heel mooi! Ik heb de Coupe d chic powder gekocht! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh alleen al voor de verpakking zou ik hem willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een mooi kleurtje! Hij staat je heel erg goed hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is 'ie mooi en de verpakking vind ik ook echt geweldig. Helaas heb ik zelf niks uit deze collectie, maar het oogschaduwpalette had ik wel graag willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige foto's! Je kan hem goed hebben <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik draag hem met lipliner Whirl! Aanrader :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie kleur, voor mij zou ie wel iets te licht zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah, deze collectie is zo vreselijk mooi! Ben echt aan het balen dat hij overal uitverkocht is! Ik vind deze lipstick inderdaad wat licht, maar je kan het net nog hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik vind het kleurtje echtwel mooi staan bij jou!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen