Romantic look // met Eyes Lips Face

By | 11:11 24 comments
Een tijdje geleden werd ik benaderd door Eyes Lips Face (E.L.F) of ik zin had in een samenwerking met hun. Natuurlijk was ik dat! Ik heb al vaak dingen over E.L.F gehoord, maar had zelf nog niks van dit budgetmerk. Ze boden me aan om een complete look te maken met E.L.F producten, ik hoefde alleen maar aan te geven welke producten ik zou willen ontvangen. Superleuk! Ik koos een paar producten uit en liet me verrassen met de kleuren oogschaduw en de kwasten die me zouden worden toegestuurd.
Toen ik de producten bekeek moest ik nog even nadenken over een look, ik wou niet mijn alledaagse look maken met veel bruintinten. Ik ging dus voor een romantische en ietwat zoete make-up look. Ik vertel jullie welke producten ik heb gebruikt en wat ik vond van deze producten.
Eerst gebruikte ik voor mijn gezicht de poreless face primer. Ik vind dit product echt geweldig werken, het geeft je gezicht een beetje een photoshop effect en de foundation benadrukt je porieën nu veel minder. Het nadeel van dit product vind ik de geur, het doet mij denken aan Dampo, gelukkig trekt de geur wel weg.
Vervolgens gebruikte ik de BB cream in de kleur Fair, de BB cream bevat SPF 20. De kleur was voor mij goed, maar persoonlijk hou ik van iets meer dekking. Wil je een medium dekking dan is dit een mooie BB cream.
Om de wallen onder mijn ogen te camoufleren gebruikte ik de Complete Coverage Concealer in light. Oei, dit is niet mijn ding. Door mijn droge huid gaat dit bij mij erg schilferen. Als je een droge huid hebt raad ik deze niet aan.
Om af te poederen gebruikte ik de Translucent Matifying Powder. Dit is een prima poeder om je gezicht matter te maken. Ik heb dus een droge huid, dus mijn gezicht glimt sowieso niet van zichzelf. Ik weet niet hoe deze poeder af mat bij iemand met een vettere huid.

 Voor mijn ogen kreeg ik drie smudgepots toegestuurd in de kleuren Brownie Points. Cruisin’ Chic en Back to Basics. De Smudge pots zijn echt geweldig gepigmenteerd en blijven goed op zijn plek zitten. Zorg dat je olie in de buurt hebt als je het er af wilt halen, want met mijn gewone make-up remover was het er niet af te krijgen! 
 Ik miste tussen deze kleuren nog een overgangskleur en aangezien ik een wat zoete look wilde maken besloot ik de blush te gebruiken die ik kreeg toegestuurd met de naam Turks&Caicos. Over mij gehele ooglid heb ik toen Cruisin’ Chic gebruikt, in de crease gebruikte ik Brownie Points en onder mijn ogen gebruikte ik Back to Basics in combinatie met de blush. De kwasten die ik heb gebruikt voor de ooglook zijn de Blending Eye Brush, Eyeshadow Brush en de Defining Eye brush.

Voor de wing gebruikte ik de Cream Eyeliner in black. Ik vond dit lastig werken, maar misschien komt dat omdat ik eyeliner uit een potje nooit gebruik. Om mijn wimpers te krullen gebruikte ik een wimperkruller en heb daarna nog nepwimpers gebruikt.

 Om mijn gezicht wat meer diepte te geven gebruikte de Contouring Blush & Bronzing Powder in Turks&Caicos. De bronzer bracht ik aan met de Angled Blush Brush. De bronzer is ontzettend gepigmenteerd en ik hoefde dus maar heel weinig product te gebruiken. De Blush is een lief oudroze kleurtje en die bracht ik aan met de Blush Brush. Deze blush heb ik tot nu toe elke dag gebruikt, zo’n mooie kleur vind ik het! De bronzer vind ik voor mij net iets te warm en te donker en zou ik eerder gebruiken voor een feestje.

Om te highlighten gebruikte ik de welbekende Nars Albatross dupe, Gotta Glow. Één woord: Wauw! Wat een prachtige highlighter! Het is echt een warme highlighter met extreem veel pigment. Zorg dat je weinig gebruikt anders lijk je op een discobal.
Voor de lippen gebruikte ik de lipstick Rosy Tan. Deze lipstick vind ik ook ontzettend mooi en is heel goed draagbaar. Ik weet zeker dat ik deze vaker ga dragen.

 Al met al vind ik dat E.L.F mooie producten heeft, de Smudge pots, highlighter, blush en de lipstick zijn mijn favorieten.
Hebben jullie ook producten van E.L.F en misschien ook aanraders voor mij? Ik zou namelijk best meer willen proberen. E.L.F is online te bestellen via www.eyeslipsface.nl.

24 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Je hebt een prachtige look gemaakt met de producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw je ogen!! ik verdwaal erin ahhahahaha <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie producten. Je foto's zien echter iets te licht, waardoor ik je look niet zo goed kan zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben bang dat dat aan je scherm ligt... mijn scherm is ook te licht en blog daarom met een externe monitor en stuur de foto's naar mijn telefoon om een realistisch kleurbeeld te krijgen, ik zie het op mijn telefoon zelf heel helder namelijk, maar op mijn laptop wel heel licht (koel). Liefs!

   Verwijderen
 4. Wat heb je een prachtige look gemaakt met deze producten! Het perfecte bewijs dat je met goedkope producten ook een mooi resultaat kan bekomen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat een mooie look en mooie producten! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie producten van E.L.F heb je gebruikt voor deze look. Ik vind vooral je ooglook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie look! Leuk ook dat je dit gewoon kunt maken met budgetproducten van e.l.f, vind de kwaliteit vaak erg goed voor de prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi! Echt prachtig. En E.L.F. is altijd fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow mooie look en je wing.. Super gedaan!

  elisabethsmusthaves.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw, wat een geweldige look! Super mooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oh ongelooklijk mooie look!
  staat je heel mooi

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je een hoop moois uitgezocht, ik vind ELF een geweldig merk. Ik heb er dan ook meerdere reviews van online staan en er komen er nog meer aan! Ik vind dat je een prachtige look hebt gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige look! Ik heb de Gotta glow blush ook een hij is zo mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. prachtige look meid staat je super liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een super mooie look! Je eyeliner zit echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel mooie look, prachtige combinatie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, jouw ogen zijn echt geweldig mooi gedaan! Echt al mijn favoriete kleuren! De Smudge pots van ELF vind ik ook zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Onwijs mooie look! Die smudge pots zien er echt geweldig uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Prachtige look heb je gemaakt en wat een prachtige pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooi! Past erg goed bij je oogkleur ook! En ik ben zelf ook enorm fan van E.l.f.!
  Gebruik erg veel producten van hen <3
  Liefs, Sara

  BeantwoordenVerwijderen