Tag // MAC addict tag

By | 06:00 12 comments
Tijd voor tag! En nu een tag over mijn favoriete make-up merk! Benieuwd welke producten ik heb, hoeveel ik heb of wat mijn eerste aankoop was? Lees dan snel verder!
1 . HOE KWAM JE VOOR HET EERST IN AANRAKING MET MAC?
Zeker via andere blogs, ik zag ergens een kleur lipstick die ik moest hebben (Candy Yum Yum), ik verklaarde voorheen mensen voor gek die zulke dure make-up kochten. Waarschijnlijk zullen velen mij nu ook voor gek verklaren, maar het is vaak zo veel beter dan budget make-up. De kwaliteit, pigmentatie, houdbaarheid, verpakking en zelfs de geur zijn gewoon beter dan bidget make-up.

2. HOE OUD WAS JE TOEN JE VOOR HET EERST EEN MAC PRODUCT KOCHT EN WELK PRODUCT WAS HET?
Dat was in januari 2014 en ik was dus 22, ik kocht de lipstick Candy Yum Yum die ik dus op een blog tegenkwam. Ik was op slag verliefd op deze kleur en inmiddels is hij zelfs al voor de helft op, toen ik heb met had droeg ik hem non-stop.

3. HOEVEEL MAC PRODUCTEN HEB JE IN TOTAAL?
Even nadenken hoor: 33 lipsticks, 3 blushes, 3 oogschaduw quads, 2 MSF’s, een lipgloss en Prep+Prime voor de lippen, dat maakt samen dus 43 producten. Dat is toch best veel binnen een dik jaar. Misschien helpt het als ik zeg dat ik één oogschaduw quad heb gewonnen en dat ik ook wel eens nieuwe make-up koop via marktplaats?
4. GROOTSTE MAC MISKOOP?
Toch wel de lipstick in Saint Germain, bij andere bloggers zag hij er prachtig uit, voor mij is hij gewoon te licht en de amplified finish gaat als het ware ‘breken’ op mijn lippen. Ik draag hem nu wel eens in combinatie met de Heroine lipstick. Ook Reel Sexy en Sushi Kiss waren miskopen, maar deze heb ik kunnen ruilen tegen Pure Zen en Sin.

5. FAVORIETE MAC PRODUCT?
De blush in Harmony die ik dagelijks gebruik om mijn gezicht te shapen.
Lipsticks in Velvet Teddy, Twig, Diva, Modesty en Fashion Revival. Modesty is inmiddels bijna op en deze ga ik zeker weer kopen!

6. FAVORIETE MAC LIPSTICK?
Lastig deze, bij mij is dat heel erg aan het seizoen gebonden, sowieso dan Modesty, dat is mijn go to lipstick. In de herfst/winter hou ik van Fashion Revival en in de lente/zomer van Candy Yum Yum.
7. FAVORIETE MAC MSF?
Perfect Topping van de Lightness of Being collectie is echt heel mooi.

8. FAVORIETE MAC OOGSCHADUW?
Ik heb het quad Call me Bubbles met prachtige warme oranje/roze tinten. Echt prachtige kleuren bij mijn groene ogen.

9. FAVORIETE MAC FOUNDATION?
Ik heb nog geen MAC foundation, dat komt omdat ik nog erg tevreden ben over de True match van L’Oreal en ik een hele lichte huid heb, veel foundations zijn vaak te donker voor me.
10. HEB JE AL EEN MAC PRODUCT HELEMAAL OPGEMAAKT EN OPNIEUW GEKOCHT?
Nee, nog niet, maar de lipstick in Modesty komt al een heel eind.

11. WELK MAC PRODUCT STAAT ER NOG OP JE WISHLIST?
Als eerst de pigment in Blue Brown, ik ben verliefd op die kleur! Dan nog de Pro Longwear concealer, lipsticks in Brave en Ruby Woo en het 15x eyeshadow palette.

12. DUURSTE MAC AANKOOP?
Dan toch misschien de LE lipsticks? Die zijn altijd net wat duurder dan de gewone. Ik heb één oogschaduw quad gewonnen en de andere goedkoop en nieuw op marktplaats gekocht, maar die zijn ook al rond de 40 euro.
13. MAC PRODUCT MET EEN LEUKE HERINNERING?
Ik denk dat toch wel Candy Yum Yum, puur omdat het mijn eerste MAC product was!

14. WAT ZOU MAC NOG KUNNEN VERBETEREN?
Sommige matte lipsticks zijn veel uitdrogender dan anderen, dat is vervelend, dit zou voor mij wel iets kunnen verbeteren. En de zendtijd met een onlinde bestelling, dit suurt soms wel een paar dagen.

15. FAVORIETE MAC LIMITED EDITION?
Een favoriet van velen denk ik de lipstick in Viva Glam Nicki 1 en Fashion Revival en Styled in Sepia!

16. PRODUCT DAT BIJ DEZEN EXTRA IN HET ZONNETJE MOET WORDEN GEZET?
De Harmony blush om mee te shapen! Deze wordt veel gebruikt door make-up artists en zelfs voor mijn lichte huid is deze perfect!
 Wat vonden jullie van deze tag? Ik vroeg me af of jullie het leuk zouden vinden als ik meer persoonlijke artikelen plaats en jullie meer een kijkje in mijn leven geef.

12 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Wauw, 33 lipsticks? Ik ben jaloers!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen. Ik heb nog lang niet zoveel, maar heb sinds twee weken een MAC lipstick in Pink Plaid. Echt super mooi! Verder heb ik nog een eyeliner, oogschaduw, blush, MSF, foundation en oogschaduw quad. Valt dus opzich wel mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een leuke tag. Wat een mooie producten heb je zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een verzameling in dik een jaar! Jaloers! Ik heb inmiddels foundation, concealer, fix+, MSF, 4 lipsticks en blush. Ook gewoon zuinig en ik denk dat ik voor het eerst in contact kwam met MAC in 2013. (: Leuke tag en mooie stash heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tag!
  En ik dacht dat ik veel lipsticks had haha.

  x Krizia

  Shark Attack - Fashion Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw. Je hebt wel echt snel een collectie opgebouwd. Geweldige kleuren allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh leuke tag, ik hou van mac! Ik ben jaloers op je lipsticks, ik heb er nu 6 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw prachtige producten! Je maakt me heeeeeel jaloers haha. Er staat trouwens een klein foutje bij 1: bidget ipv budget;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke tag. Je hebt veel Mac lipsticks zeg! Ik heb vorige maand mijn eerste Mac lipsticks gekocht: Rebel en Diva.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jij hebt veel mooie mac producten! ik ben pas begonnen om mac producten te kopen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele leuke tag, grappig om te zien dat je MAC stash in zo'n korte tijd veranderd is!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Bizar dat in ene jaar jouw collectie zo gegroeid is! Haha.

  BeantwoordenVerwijderen