Shoplog // Big beauty haul

By | 14:28 16 comments
De laatste tijd heb ik best veel make-up gekocht en ook ontvangen. Ik wil jullie graag in een shoplog laten zien wat ik de laatste tijd allemaal heb gekocht en heb ontvangen van PR bureau's om te reviewen.
 Bij de Op=Op Voordeelshop kocht ik deze producten van W7, In The City is een dupe van het Naked Basics 2 palette, er is ook een dupe van het Naked Basics palette met de naam In The Mood. Het Brow Parlour palette sprak me ook wel aan en die besloot ik ook mee te nemen. Verder kocht ik nog wat producten van Catrice en Essence.
 Ik had al veel gelezen over de matte lipbalms van de Hema, helaas heb ik alleen nummer 04 kunnen vinden. Wel zag ik deze Fabulous Fluid lipsticks die me erg aanspraken en deze nam ik mee om te testen. De eyeliners zien er ook erg mooi uit, ik hou er van om te spelen met verschillende kleuren eyeliners en Hema heeft veel kleuren in het assortiment!
 Van een persbureau ontving ik een pakketje met Boots No7 make-up. Ik ken dit merk niet en ben er heel benieuwd naar!
 Ook ontving ik producten van Filorga en nagellak van Sans Soucis, dit moet ik allemaal nog testen.
 De DI had laats een leuke actie van The Balm, maar helaas heb ik geen DI in de buurt. Ik zit in een groepsapp met een paar leuke meiden die net als ik van make-up houden en één van die meiden was zo lief om voor mij Meet Matte Nude mee te nemen! Het MAC palette is zo veel goedkoper te worden en het wordt tijd om er één samen te stellen. Iemand nog tips voor mooie oogschaduw?
 Op eBay kocht ik deze lipstains. Ik had er al een paar, maar deze kleuren leken me erg mooi! De Estee Lauder lipsticks heb ik al een poosje, maar nog niet gereviewd. Hiervan komt nog wel een review. De Smashbox lipstick kreeg ik van een PR bureau en heb ik al gereviewd, lees de review hier.
 Al die LE collecties van MAC... die kon ik toch niet aan me voorbij laten gaan? Willen jullie hier nog een review van zien ook al is het niet meer verkrijgbaar? Ik zou eventueel dupes voor jullie kunnen zoeken. Laat het maar weten!

Wat vonden jullie van zo'n artikel? Vinden jullie het leuk om eens in de zoveel tijd te lezen wat ik heb gekocht?

16 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Oeh wat een geweldige aankopen zeg! Echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat veel aankopen! Heel erg tof om te zien welke pareltjes je mag verwelkomen in je stash.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke dingen! Reviews van welke lipsticks en andere producten dan ook zijn altijd leuk om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh hier word je toch intens gelukkig van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie producten, zou je die lipstsains willen reviewen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. er zitten hele mooie producten tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige producten allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat veel zeg, je bent goed losgegaan haha! Ik ben super benieuwd naar die lipstains van ebay!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waaaauw wat een hoop, hele gave producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw wat zie ik een boel prachtige make-up producten<3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke producten! Moet je inderdaad vaker doen zo'n shoplog

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige producten allemaal, ben benieuwd naar de reviews. En ben je direct gaat volgen want dat deed ik nog niet, haha !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh wat een prachtige producten allemaal <3

  BeantwoordenVerwijderen