Boots No 7 // Stapel Review

By | 15:57 10 comments
Boots is een merk wat ik nog niet kende. Dit merk komt uit Engeland en is ook in Nederland verkrijgbaar. Wel heeft Engeland een veel breder assortiment dan dat wij hebben. Ik kreeg de vraag of ik verschillende producten zou willen reviewen. Ik was erg nieuwsgierig naar dit voor mij onbekende make-up merk en ik was ook erg benieuwd naar wat ik er van zou vinden. Kijk je mee?

  Perfect Light Pressed Powder - €13,95

Als eerste de poeder, voor mij is dit moeilijk te reviewen, ik gebruik een poeder puur om mijn foundation af te matten en aangezien ik een droge huid heb doet elke matterende poeder zijn werk goed. Ik heb nooit een glimmende huid en het is voor mij dus moeilijk te beoordelen hoe deze poeder is voor iemand met een wat vettere huid. 

Chocolate Fondant Quad Eye shadow Palette - €11,95

In dezelfde verpakking als de poeder heb je ook een oogschaduw quad met vier verschillende kleuren. Het zijn alle vier zachte tinten en mooi voor een dagelijkse ooglook. Met deze vier kleuren kan je zeker een complete ooglook maken en door de spiegel die erin zit is hij makkelijk voor onderweg. De structuur van de oogschaduw is zacht en vrij goed gepigmenteerd. Wel vind ik hem ietwat poederig, maar er valt zeker mee te werken.
Swatches van het oogschaduw quad.

Shine & Tint lipgloss Ballet - €9,95

De Shine & Tint lipgloss is een goed gepigmenteerde lipgloss die een mooie glans aan je lippen geeft. Hij is verkrijgbaar in vier kleuren. Dit is de kleur Ballet, een felroze zomerse kleur. De lipgloss brengt gemakkelijk aan en blijft lang zitten.

High Shine lip crayon set - €7,95

De High Shine lip crayon set bevat twee kleuren, namelijk: No7 High Shine Lip Crayon Delicate Pink en No7 High Shine Lip Crayon Day Dreamer. De crayons zijn heel erg sheer en daarom gemakkelijk mee te nemen en bij te werken. Ze voelen erg verzorgend aan voor je lippen en zijn handig voor de dagen als je geen lipstick wilt dragen, maar toch net een glansje wilt toevoegen.
Boven de Shine&Tint lipgloss in Ballet en onder de High Shine Crayons.

Blush Stick Rosebud - €10,95

Zelf ben ik geen fan van blushes in cream vorm, toch vind ik deze kleur 'Rosebud' erg mooi. Wel is dit voor mij meer een herfst/winter blush. De blush brengt gemakkelijk aan en de kleur is makkelijk op te bouwen. Zelf zou ik deze blush aanbrengen met mijn vingers, zo uit de verpakking wordt te veel.

Stay Perfect Smooth Oogschaduw Iridesc Purple- €10,95

Een crème oogschaduw, hier ben ik ook geen fan van. Wel vind ik de kleur en het pigment erg mooi. Toch zou ik hem niet aanbrengen met het kwastje, maar eerder met mijn vingers en daarna bewerken met mijn eigen oogschaduw kwasten. Ik denk dat ik deze wel zou gaan gebruiken.
Twee lagen van de blush en onder de crème oogschaduw.


Persoonlijk weet ik  nog niet zo goed wat ik van dit merk vind, sommige producten spreken me meer aan dan het andere, zo vind ik het quad en de lipgloss erg mooi. Kennen jullie dit merk al? Wat vinden jullie van het merk? Boots is HIER te koop.

10 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Leuke producten! :-) Al valt de pigmentatie van de lip crayons me een beetje tegen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De eerste kleuren van die oogschaduw zijn wel anders op je huid maar verder goed gepigmenteert. Erg fijne stapel review! Leuk artikel meid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De swatches van de oogschaduw verwonderen mij wel. In het palette lijken ze paars, terwijl ze meer bruinachtig zijn op je arm vreemd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie producten. Ik ben benieuwd naar de pressed powder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben ik jaloers op jouw huid, ik heb namelijk een hele vette huid wat echt super irritant is! Toch ziet die poeder er goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind de producten er goed uit zien, had ik niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mmm ik ben ook niet echt ondersteboven!

  BeantwoordenVerwijderen