My Beauty Wishlist

By | 16:49 15 comments
Ik heb altijd wel een beauty wishlist. Er zijn altijd producten die ik graag wil of gewoon graag wil proberen. Op dit moment zijn er zes producten die ik heel graag nog zou willen toevoegen aan mijn stash.
Tarte - Tartelette Dit palette staat al op mijn wishlist sinds hij uit is, ik hou van matte oogschaduw en de kleuren van dit palette zijn perfect! Dit palette is verkrijgbaar op. www.beautybay.com.
NYX - Taupe Blush Ook deze staat al een tijdje tussen de producten die ik wil proberen. Om te contouren gebruik ik nu MAC Harmony, maar ik vind hem toch net te warm. Taupe is een wat koelere tint en perfect om mee te contouren denk ik. Hij is verkrijgbaar bij Douglas, maar helaas telkens uitverkocht.
Anastasia - Contour Kit Deze wil ik zoooo graag! Alles wat je nodig hebt in één kit. Setting powder om je highlight onder je ogen mee te setten en volgens mij de perfecte contour tinten. Ik wil het voor de kleuren en de pigmentatie nog in het echt zien. Hij is verkrijgbaar bij Douglas, maar eigenlijk wacht ik op een leuke actie of kortingscode.
Hourglass - No28 Primer Serum Deze primer serum zag ik bij de mei favorieten van Kathleenlights, het schijnt de perfecte serum te zijn voor de extreem droge huid. Waarom hebben we in Nederland geen Hourglass? Voor de travelsize betaal je al $22, nou heb ik dat er best voor over, maar de extra kosten die er bij komen zijn abnormaal op www.sephora.com. Heeft iemand enig idee waar ik Hourglass kan kopen zonder zoveel extra kosten?
MAC- Pro Longwear Concealer Nu mijn favoriete concealer Maybelline Fit Me Concealer hier uit het assortiment is moet ik op zoek naar een andere. Nu kan ik mooi MAC Pro Longwear concealer eens uitproberen. Ik wil me alleen eerst wel even goed laten adviseren bij een MAC counter voor de juiste kleur. Persoonlijk denk ik dat ik NW15 nodig heb, maar ik ga de gok niet nemen.
The Balm - Mary-Lou Manizer De gehypte highlighter. Hij lijkt me prachtig en deze moet ik zeker nog aan mijn stash toevoegen. Hij is verkrijgbaar via bijvoorbeeld The Make-up Spot.

15 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Fijne wishlist! Ik ben ook heel erg benieuwd naar de Anastasia - Contour Kit. Klinkt als een heel fijn product!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een mooie lijst!! Ik kan je nyx taupe echt aanraden. De Mary Lou manizer wil ik zelf ook nog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige wishlist! Ik wil het contour kit van ABH ook nog heel graag! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke wishlist, ben zelf ook zeer benieuwd naar de concealer van MAC.
  Hoe maak je trouwens zo'n collage? X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh wat een prachtige wishlist heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Huh?! Wat? Tarte verkrijgbaar bij Beautybay? Ik ga direct kijken. Je hebt echt een prachtige wishlist. Die concealer is heel fijn, maar laat je niet de verkeerde kleur aansmeren zoals bij mij :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah ik kan hem nergens vinden op Beautybay helaas.

   Verwijderen
 7. Die contourkit lijkt me superhandig voor in mijn visagiekit. Lekker wat kleurtjes bij elkaar

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie producten! De MAC concealer staat ook op mijn wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie producten! NYX Taupe lijkt me echt een super fijn product! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie wishlist. The Balm Mary-Lou Manizer ziet er altijd erg mooi uit. En ik denk dat hij stiekem ook nog wel een keer in mijn make-up lade belandt. NYX Taupe ziet er ook altijd uit als de perfecte kleur om te contouren.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi,
  Je kunt Hourglass op http://uk.spacenk.com bestellen. De verzendkosten zijn 5 pond. Zij verkopen ook Nars, Tom Ford, enz. Echt een fijne webshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi wishlist! Ik heb de Tarte Tartelette palette ook, als je m kan kopen, doe het echt. Hij is zo super fijn, en het pigment is zo enorm goed! Ik werk er nu dagelijks mee. Het zijn echt prachtige kleuren. Die Anastasia Kit kan je nu ook in Nederland kopen he! ;-) Is ook echt een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen