MAC // Viva Glam II & Viva Glam III

By | 15:17 14 comments
Inmiddels heb ik al zoveel MAC lipsticks dat je zou denken dat ik geen nieuwe kleuren meer nodig heb, maar niks is minder waar. Natuurlijk heb ik er meer nodig (hihi)! Al een tijdje leken Viva Glam II en Viva Glam III mij erg mooi, maar ik vond het lastig er goede reviews over te vinden en daarbij was ik benieuwd of deze kleuren (en dan vooral Viva Glam III) mij zouden gaan staan. Vorige week was ik bij een counter en kon ik ze uit gaan proberen.
Voor wie nog niet zo bekend is met MAC is vast ook nog niet bekend met de Viva Glam lijn. Deze lijn heeft zes vrij neutrale kleuren in verschillende finishes en als je zo'n lipstick koopt dan gaat het gehele bedrag naar het MAC-AIDS fonds. Win-win dus, jij hebt een mooie lipstick en je steunt het goede doel. 
Na het proberen van de lipsticks besloot ik sowieso Viva Glam II mee te nemen, MAC beschrijft deze kleur als zacht rozebeige met glans. De glans is heel licht en fluweelachtig omdat deze lipstick een satin finish heeft. Viva Glam II is een mooie alledaagse en draagbare nude kleur die je lippen geen concealer effect geven. Eigenlijk klopt de beschrijving wel aardig goed!
Daarna probeerde ik ook nog Viva Glam III, in de hoop dat het een draagbare donkere tint is. Diva en Sin vind ik persoonlijk minder draagbaar voor overdag. MAC beschrijft deze kleur als zacht bruinpaars en hier ben ik het helemaal mee eens. Hij lijkt elke keer anders, de ene keer lijkt hij bruiner en de andere keer meer paars/rood. Het is een lipstick die je goed op kan bouwen van classy daytime lipstick tot sexy nighttime lipstick. Viva Glam III heeft een matte finish.

Links Viva Glam II en rechts Viva Glam III

Links Viva Glam II en rechts Viva Glam III
Ik vind beide kleuren echte aanraders! Viva Glam II op deze foto had ik op naar de verjaardag van mijn oma en Viva Glam III hier droeg ik toen ik een avond uit ging!
Heb jij al eenViva Glam lipstick?

14 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ik heb alleen de viva glam miley, maar deze zien er ook heel goed uit eind augustus maar even een kijkje bij nemen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleurtjes!
  Vraagje: welke wimpers draag je op de zwart/wit foto die rechts boven op je blog staat? Ze zijn echt mooi!

  Liefs, Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goede vraag; het zijn van die cheap ass eBay wimpers waar 10 paar inzitten, maar ik weet niet welke, misschien moet je zoeken op natural lashes?

   Verwijderen
 3. Wauw, Viva Glam III is echt práchtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beide prachtige kleuren! Ze staan je ook erg mooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige lipsticks, Viva Glam III staat nog op mijn wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend gave kleuren. Ik vind ze allebei heel mooi staan bij je.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat een prachtige kleuren zijn dit! Ik moet toch maar eens een Viva Glam lipstick gaan proberen =)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kleuren! Ze staan je heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oooh wow twee hele mooie kleurtjes
  prachtig

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Viva glam ,III is wel een opvallend kleurtje zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vind ze er mooi uit zien en ook het doel waar ze het voor doen. Ook staan de kleuren je erg mooi Ypie!

  BeantwoordenVerwijderen