Mijn naam is Ypie van der Wijk en ik ben geboren op 31 oktober 1991. Ik woon in een klein dorpje in Friesland vlakbij Drachten. Ik doe de opleiding tot Sociaal Pedagogische Hulpverlener en daarnaast heb ik nog een bijbaantje. Ik ben deze blog gestart in 2012, ik ben hem gestart omdat ik ziek thuis zat en me behoorlijk verveelde. Ik zocht iets om dagelijks te doen, en dat is eigenlijk uitgegroeid tot een hobby. Verder vind ik het ook erg leuk om dingen met vriendinnen te doen, te stappen en vooral veel shoppen!

Mijn blog gaat voornamelijk over beauty, je vind hier reviews, looks en inspiratie. Ook blog ik over fashion en lifestyle. Regelmatig laat ik een Instadiary of een shoplog zien. Ik probeer dagelijks te bloggen, maar aangezien ik fulltime naar school ga en een bijbaantje heb lukt dit niet altijd, maar ik denk dat jullie daar wel begrip voor hebben.

2 opmerkingen : Leave Your Comments

  1. Beste Fashion-blogger,

    we willen je graag gratis toevoegen aan DePerslijst.nl voor het ontvangen van meer persberichten. Zo'n 500 PR bureaus en PR-afdelingen maken gebruik van De Perslijst voor het selecteren en benaderen van journalisten en bloggers.

    Het kost je niets. Wanneer je interesse hebt mail ons.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat grappig, lees dat je vlakbij Drachten woont; ik ook! :D ik kom steeds meer bloggers tegen die in de buurt wonen haha!

    BeantwoordenVerwijderen